everglades

Publicerat: 2011-02-28 / 05:23:27 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer















Everglades, Jetski & Grillning

Publicerat: 2011-02-27 / 01:15:29 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer

Imorse drog vi iväg båtutflykt ute i the everglades, så himla vackert fast det ser förfallet ut på något sätt. Sedan åkte vi till stranden för att åka lite jetski, nu ska vi grilla så lägger upp bilder och skriver om dagen senare :)


E

Publicerat: 2011-02-26 / 06:57:31 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer




Jag blir så lycklig när jag förstår hur fina vänner jag har. Du är så underbar min vackra!


ps. jag vet att vi ser ut som att vi är typ tretton år, what to do? Haha!

Cribs!

Publicerat: 2011-02-26 / 06:49:45 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Kvällen har varit helt otrolig!

Charlie ville bjuda oss på middag så vi körde till en fin liten italiensk restaurang. Personalen mötte upp oss och öppnade våra bildörrar åt oss för att sedan parkera bilen, bra service or what? Inne på restaurangen satt Charlie och de andra och väntade på oss. Till förrätt blev det ceasarsallad och pinot noir, det absolut godaste vinet jag smakat, och jag brukar inte vara ett fan av rött vin Fast smaken hänger väl på priset, ungefär 60 dollar per glas. Till middag blev det kyckling med potatis och grönsaker och till efterrätt valde vi att bara ta cappuccino eftersom vi var så otroligt mätta. Kaffet är dock knappast som vårt svenska, Starbuckskaffet är det enda kaffet som slår det!

Sedan åkte jag och Elin med Charlie och hans flickvän i Escaladen hem till honom, där vi sedan bytte bil, till the one and only, Rolls Royce Phantom. Love it like a fat kid loves cake!

Efter en rundtur med bilen nere vid Ft. Lauderdale beach, och måååånga blickar senare, åkte vi hem till nya lägenheten. En riktig lyxlägenhet som Dad byggt åt honom, utsikten är över hela staden. Lägenheten bestod av två sovrum, två vardagsrum,  två hallar, fyra toaletter, otroligt stort kök, balkong som gick längst med hela lägenheten. Jag och Elin ska lätt försöka göra en Cribs video till er nästa gång!

Dessutom har vi fått höra världens vackraste kärlekshistorier! Blir helt varm inombords. Så himla fint.

Nu hoppade Kaya upp i sängen med oss så nu ska vi mysa med henne, skriver mer imorgon <3



Finaste vännen, Dad & Heather


Ge mig ge mig ge mig?


Vi med Charlie


För att vi är så bra!







Soltatuering

Publicerat: 2011-02-25 / 20:13:55 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
28 grader ute, underbart! Jag och Elin försöker göra soltatueringar med solkrämen... det går inte så lyckat, oväntat? Haha!

Nu ska vi ut igen och försöka få lite mer sol innan middagen! Hoppas ni får en bra kväll ♥

Pictures

Publicerat: 2011-02-25 / 18:21:33 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Här är lite bilder från igår!

Kvinna i 50års åldern ligger täckt med vispgrädde och jordgubbar, tror lätt vi var de yngsta på stället, haha!

Nya fashionkompisen och min nya Rolls Royce!

Dricka och snacks!

Fina höga byggnader!





Nu ska vi ut i solen!

Xoxo



Night out

Publicerat: 2011-02-25 / 16:28:28 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Vid tiotiden kom Dads vänner för att hämta upp oss och sedan bar det av mot stan! Vi började kvällen med dricka och tilltug på en fin liten restaurang som hade livemusik. Jag föreslog att Elin skulle prova lemonad eftersom att hon aldrig hört talats om det, och som jag trodde, så älskade hon det lika mycket som jag!

De visade oss runt och på gatan där vi åt låg Floridas dyraste affär, där en tröja kostade runt 2000 dollar. Och dessutom var det inte "riktiga" designers, utan smådesigners från världens hörn.

och sedan var det dags för att hitta en bra klubb att dra till. Dock kom vi inte så långt innan vi hittade en nyöppnad klubb med röda mattan, de sa lite på skämt "vad kul det hade varit att ta bilder där" och både jag och Elin "jaaa". Dock trodde vi inte att vi faktiskt skulle gå dit, men de drog med oss och sa "The rich people will just laugh!". Så där stod vi, på röda mattan och tog bilder. Sedan gick vi in i klubben och där stod massa personer som filmade, även folk med tvkameror, och där låg en äldre dam täckt i grädde och jordgubbar, som sedan personerna inne på klubben fick äta. Nu vill jag dessutom påpeka att nästan alla inne på klubben var 40+ också så det kändes lagom skumt att stå där och trängas med dem för att få en jordgubbe. När killarna var nöjda och belåtna gick vi vidare för att kolla in resten av klubbarna, dock tyckte de att det var alldeles för få människor ute för att vi skulle ha kul (tänk er dock då att det finns några hundra människor där och det är för lite?).

Nåväl, det blev en tidig kväll och vi var hemma redan halv ett. Men det var trevligt :)





Utgång

Publicerat: 2011-02-25 / 06:57:53 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Hemma från kvällens äventyr! Vi blev upphämtade och körde till stan där vi satte oss på en fin restaurang. Vi blev bjudna på snacks och dricka (världens godaste lemonade. Sedan stack vi ut för lite kvällsäventyr, vilket inkluderar en äldre dam täckt i grädde och jordgubbar... berättar mer imorgon, för nu ska jag prata lite med mams på facebook innan jag somnar!

Godnatt!

Sand

Publicerat: 2011-02-24 / 23:32:30 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Hemkommen från ännu en dag på stranden! Idag har jag lyckats få lite mer färg än i tisdags, wooohoo! Nu ser jag inte ut som ett spöke längre :)

Tror förresten att jag fått ett sandkorn i näsan... det känns inte sådär supertrevligt precis, Elin bara skrattar, nåväl! Nu ska vi bege oss vidare, ska fira Dads fru idag och sedan blir det utgång!

Xoxo

Too cool for school

Publicerat: 2011-02-24 / 05:25:17 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Under dessa tre dagar som vi varit här har Elin hunnit skrika ut "school bus!! Noo my camera!" ca 25 gånger, tills hon äntligen fick sin dröm i uppfyllelse då en skolbuss stod parkerad. En olaglig u-sväng senare och drömmen blev sann!

Imorgon blir det antagligen stranden och sedan får vi se vad det blir för planer! Ska försöka bli bättre på att ha med kameran på våra små äventyr, så ni inte bara får massa tråkbilder! :)


Xoxo

9 hours!

Publicerat: 2011-02-24 / 05:05:46 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Efter nästan nio timmar på Sawgrass sitter vi i sängen lagom trötta. På dessa nio timmar hann vi med ungefär 12 affärer, och spenderade x timmar på forever21, victorias secret och en annan liten affär som vi hittade. Jag skojar verkligen inte när jag säger att vi både fått träningsvärk i armarna från att ha burit så mycket kläder, tror att vi sammanlagt provade mer än hundra klädesplagg, klassas man som shopaholic då? Haha!

Saken är ju den att det finns 280 affärer i köpcentret, så nästa gång får vi nog vidga våra vyer lite mer :)


Xoxo



Sawgrass!

Publicerat: 2011-02-23 / 15:53:37 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Nu drar vi snart till Sawgrass för några timmars shopping!

Sitter just nu och äter jordgubbar och dricker kaffe, världens bästa frukost? :)

Ikväll blir det minigolf!


Xoxo

Harley

Publicerat: 2011-02-23 / 05:28:57 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer

Har på senaste tiden tänkt på hur kul det varit med motorcykel, men har lovat mams att inte skaffa motorcykelkörkort, utan får nöja mig med att åka med bakom! Men erkänn, hur kul hade det inte varit? :)

 

Dads Harley

 

Xoxo


Burned

Publicerat: 2011-02-22 / 20:58:43 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Tror förrsten jag lyckats bränna nacken, undrar hur jag lyckats med det med tanke på att jag inte lyckats bli brun någonstans! Haha, bra jobbat Emelee!

Fort Lauderdale Beach

Publicerat: 2011-02-22 / 20:46:14 | Kategori: USA 2011 | 1 kommentarer

Idag har vi haft en helt underbar dag på stranden! Redan halv nio åkte vi iväg för att sola och bada i några timmar, det är ungefär 28 grader idag och fantastiskt väder! Vi gick även runt i småaffärerna och åt massa glass. När vi skulle beställa glass kom det ett alarm att alla var tvugna att gå ut ur byggnaden för att det brann, killen i glassbaren suckade högt och sa "detta händer varje dag, ni behöver inte gå ut", så där stod vi i 10 minuter med larmet på, snacka om hög huvudvärksfaktor! Haha!

Nu har vi precis kommit in efter att ha spelat frisbee med Kaya i någon timme, hundens energi tar ju aldrig slut! :)

Nu ska vi försöka fixa upp en budget (åååh vad det låter tråkigt, jag vet! Men nödvändigt). Sedan ikväll blir det tacos, och sedan en tripp till motorcykelklubben. Ska även se om jag kanske kan övertala Elin att se ett avsnitt av Sons of anarchy!


Imorgon ska vi till Sawgrass så ska försöka hitta Canon g12 då för att kunna ta riktigt bra bilder på resan. Hoppas ni har det bra där hemma!

Xoxo


Dunkin´

Publicerat: 2011-02-22 / 05:13:13 | Kategori: USA 2011 | 2 kommentarer
Dagen började tidigt! Vi vaknade redan halv åtta och efter jetlag så känns det som att man har världens bakfylla. Sitter och myser i pojkvännens skjorta och eftersom Elin redan somnat tänkte jag att jag kunde uppdatera med ett litet inlägg. :)

Vi var inne om på target, fastnade vid alla underbara kort som fanns där. Tror vi stod i 30 minuter innan vi hade bestämt oss vilka som fick följa med hem, det låter så himla dumt att säga att man stod och kollade på kort i en halvtimme, men när ni ser dem förstår ni. Sedan körde vi runt i Ft. Lauderdale eftersom Dad ville visa Elin staden, och efter fyra timmars guidad tur var det dags för mataffären. Själv är jag fascinerad av allt som finns där, och hade kunnat gå i flera timmar,  men Elin, ja, Elin var överallt! Var varannan minut hörde man "oooohhhh" "woooow" "kolla", vackraste och roligaste turisten i stan!


Och viktigast av allt, idag fick jag mina donuts! - the second love of my life! ♥

Nej nu somnar jag snart på tangentbordet, godnatt! Eller ja...godmorgon blir det ju.



Xoxo!

 


pour some sugar on me

Publicerat: 2011-02-21 / 16:22:23 | Kategori: USA 2011 | 0 kommentarer
Godmorgon!

Nu sitter jag och Elin vid tvn och ater gifflar med chips som tillbehor, american style! Elin fick en mindre chock nar jag visade henne skafferiet med all mat. Flingorna med massa socker pa var inte en favorit, haha! :)

Nu ska vi satta oss och forsoka komma pa vad vi vill hitta pa med ikvall. Hoppas att ni alla har det bra dar hemma!

Forresten, enligt nyheterna ska vi fa upp till 27 grader!

Xoxo

Tomorrow

Publicerat: 2011-02-19 / 16:47:21 | Kategori: USA 2011 | 1 kommentarer
Sitter i sängen med lilla Gizmo mysandes bredvid, hon ser så söt ut med sin lilla tratt. Min fina lilla ufokatt! Även Loa har sprungit runt med tratt i någon vecka, de ser så himla söta ut när de lunkar fram. :)

Imorgon åker vi äntligen till USA, ska bli himla kul men känns så overkligt att man ska vara borta från familj och vänner i tre månader. Att vara borta från min favoritfamn så länge, tur att skype finns!

Nu ska jag ner och fortsätta mysa med familjen ♥